foto shoot in Middelburg

Photoshoot in Middelburg

Het begon met een DM (direct message) op Instagram. Rachel  van Rachelschat.nl benaderde mij met het idee om samen foto’s te maken van mijn tassen met haar als model. 

Middelburg

Daarna kwamen we er achter dat we wel een eind van elkaar vandaan woonden. Middelburg en Houten liggen niet echt bij elkaar in de buurt. Maarik ben niet bang van een stukje rijden en vond het zo leuk dat ik besloot om naar Middelburg te rijden.

Een afspraak werd gemaakt en….. die hebben we gecancelled vanwege de verwachtte regen. Een nieuwe afspraak werd gemaakt en die… hebben we ook laten vervallen vanwege het weer.

Gelukkig kwam van afstel geen uitstel en gold drie keer is scheepsrecht en was het bij onze derde afspraak mooi zonnig weer. Tenminste in Zeeland, want voor de rest van het land zag het er nog niet veelbelovend uit. Kijk maar:

Koffer

Dus pakte ik een koffer vol tassen in en reed ik naar Middelburg. Waar we bij Rachel thuis af hadden gesproken. En het klikte vanaf het eerste moment. Dat is natuurlijk altijd afwachten wanneer je elkaar alleen ‘kent’ vanuit een paar Instagram berichten.

koffer vol handgemaakte tassen

Rachel had een paar leuk foto locaties bedacht en zo vertrokken we naar de eerste locatie. Hier hebben we de eerste set foto’s gemaakt. Zoals bijvoorbeeld deze:

 

Handgemaakte rugzak van oude spijkerbroeken

Je ziet hoe lekker Rachel in het zonnetje staat. En je ziet dat we er lol in hadden!

Op deze eerste locatie maakte we diverse foto’s die je terug zult zien bij de tassen foto’s op de website en op Instagram.

Stoffen tas handgemaakt

Rachel had een kleedje meegenomen en dat werd natuurlijk ook gebruikt.

Tweede locatie

Na een korte pitstop bij Rachel thuis vertrokken we naar de tweede locatie. Heel handig dat alles op loopafstand was zodat we er snel waren en geen tijd verloren met auto inladen, parkeren enz.

De tweede locatie was een klein skateparkje met een kleine ramp die vol met graffitie stond. Wat perfect bij de toch wat stoere uitstraling van mijn tassen past.

Handgemaakte tas van hergebruikt leer

Het valt niet mee hoor om te blijven zitten op zo een gladde rand, maar het leverde weer hele leuke foto’s op.

En op deze foto zie je dat Rachel behoorlijk lenig is!

handgemaakte patchwork tas van oude kleding

Derde locatie

Na weer een kleine opfrissing bij Rachel thuis vertrokken we naar de derde en laatste locatie.

Vlak bij het station, waar je ook een klein stukje van het mooie Middelburg terug ziet op de fotos.

handgemaakte tas, patchwork

Tot slot

En weer bij Rachel aangekomen na de laatste shoot, kwam Rachel op het idee om mij te ‘behangen’ met mijn tassen op de foto te zetten. En zo gebeurde dat in de creatieve ruimte van Rachel.

En daar zit ik dan temidden van mijn tassen. Best warm hoor!

Het gaf mij ook de gelegenheid om even rond te kijken en te zien wat Rachel allemaal maakt.

Over Rachel Schat

Rachel is geboren in Nieuw Zeeland en is op haar 7de naar Nederland verhuisd. Al een bijzonder begin van haar leven dus. Rachel is super creatief. Het motto van haar website is dan ook:  Creativiteit is hier niet ver te zoeken. En dat klopt, alles straalt creativiteit uit.

Bij Rachel komt het er op neer dat het om kleur, detail en compositie gaat. Deze kenmerken komen altijd terug in ieder product van Rachel, of dit nou om kunst draait, interieur of grafisch vormgeven.

Rachel biedt dan ook als designer heel veel diensten aan die voor diverse bedrijven interessant zijn. Kijk op haar website om daar alles over te lezen. www.Rachelschat.nl

Weer naar huis

Al met al een hele geslaagde middag die wat ons beiden betreft een herhaling mag krijgen. Dus wordt vervolgd…..

 

Wil je meer foto’s zien bekijk dan dit YouTube filmpje wat ik er van heb gemaakt.