luiertas van hergebruikt materiaal

Luiertassen van upcyclede materialen

Hier hoort bij troratatamgeroffel…… en de tekst NIEUW NIEUW NIEUW

 

 

 

Luiertassen van hergebruikte materialen

Ja, inderdaad luiertassen. Een oud materiaal voor nieuw leven.

 

Luiertas van een oud scheepszeil

 

Op deze tas heb ik rag letters genaaid met de (toepasselijke) tekst BABY. Dit is een groot voorvak wat sluit met klittenband.

handgemaakte luiertas

Op de achterkant zie je twee open vakken en een ritsvak wat over bijna de hele achterkant van de tas loopt. Zo heb je aan de buitenkant al een heleboel opruim mogelijkheden. Want een van de dingen die je wilt hebben als je met je baby op stap gaat is een verschoningstas waar je alles netjes in kunt opbergen.

Binnenkant luiertas van shceepszeil

Aan de binnenkant van deze luiertas vind je nog eens 6 vakken. Een ritsvak, 2 open vakken en 3 vakken met een elastische rand, handig voor flesjes enz.

Ook heb ik twee vaste sleutelhangers in de tas gemaakt. Daar kun je naast je sleutels ook allerlei andere dingen aan vastmaken, speentjes bijvoorbeeld.

 

ritssluiting luiertas

 

Deze babytas sluit met een rits over de hele breedte van de tas. Alles blijft dus netjes binnen, ook als je tas eens omvalt.

Maar ik heb er ook een magneetsluiting op gemaakt, dus  wanneer je eens haast hebt, sluit je de tas even snel met deze sluiting.

Baby verzorgingstas van hergebruikt materiaal

Met de verstelbare schouderband kun je de tas dragen zoals je wilt. En je kunt hem ook zo kort maken dat hij om de meeste kinderwagens past.

 

 Luiertas Zwart-Wit

Deze luiertas ziet er niet uit zoals de klassieke luiertassen. Hier is het thema zwart en wit.

zwart-witte luiertas van zeil

Deze tas heb ik twee grote open vakken aan de voorkant gegeven. Handig voor alles wat je even snel wil opbergen.

 

schouderband luiertas

De zwarte schouderband is verstelbaar, je kunt de tas  als schoudertas of als cross-over dragen. Maar je kunt hem ook om het handvat van je kinderwagen schuiven.

 

baby verzorgingstas van gerecycled materiaal

Ik heb een zwarte voering er in gemaakt en een zwart-witte streepjesstof gebruikt voor de binnenzakken.

Er zitten twee ritsvakken in, een brede en een wat smallere. Van de streepjes stof heb ik 3 open vakken en een vak wat sluit met een magneet sluiting gemaakt.

Daarnaast heb ik twee sleutelhangers in de tas gemaakt. Een grote en een kleine, handig om heel veel aan vast te maken, onder andere je sleutels.

 

En dan is er nog een andere tas met rode accenten in de maak.

 

Kijk op de site voor meer foto’s en de bestelinformatie: www.upcycled.nl