Filmdoek tassen van de film Maudie

Ik ben begonnenĀ met hetĀ ‘verwerken’ van het filmdoek van de film Maudie. Hier kun je meer lezen over deze film: Maudie (2016).

 

 

En daar zie je ook het hele filmdoek. Ik ben bovenaan begonnen dit keer. Soms begin ik aan de onderkant, maar die doek was zo opgerold dat de bovenkant als eerste knipbaar was.

handgemaakte tas

Op dit moment heb ik drie tassen klaar van dit doek. Twee platte tassen en een tas met een bodem.

upcycled tas

Dit is een van de platte tassen. Ik heb er geen bodem in gemaakt. Dat wil zeggen hij heeft natuurlijk wel een bodem, maar niet eentje waar hij op kan staan. Een hele dunne tas dus. Tot je er veel in gaat doen, want dan zet zijn buikje wel uit.

upcycled filmdoek

De grote letters van de naam Maudie zie je op deze tas terugkomen. Nou ja, een of twee dan, want ze zijn zo groot dat de hele naam van de film niet op een tas past.

Deze tas heeft een zwarte bovenkant van stevig materiaal. Ik heb er twee draagbanden aan gemaakt die lekker lang zijn. Zo kun je hem niet alleen in de zomer dragen, maar past het ook wanneer je in de winter een dikke jas aan hebt.