Zeiltas nr. 8, maar met een 4…

Het wordt misschien wat verwarrend, maar dit is zeiltas nummer 8 met zeilnummer 4.

Zojuist liefdevol opgenomen in de Upcycled familie.

Deze tas is gemaakt van zeil, dat is wel duidelijk. En daarbij heb ik een stuk van een oude zwarte jas gebruikt. In eerste instantie dacht ik dat het een leren jas was, maar nadere inspectie leerde dat dat niet het geval was.

De jas had wel een beetje een wax achtig gevoel en dat had mij op het verkeerde been gezet. Maar zodra ik de schaar erin zetten was het wel duidelijk.

 

.
Zeiltas nummer 8

Beetje onbeleefd van mijn mannequin om zo met haar rug naar iedereen toe te gaan staan. We zullen maar denken dat ze het deed om de tas goed te laten uitkomen op haar rug.

.
handgemaakte zeiltas nummer 8

Nummer 4, o nee, nummer 8 op de stoel. Nonchalant wat rond aan het hangen.

.
ritssluiting van de Zeiltas nummer 8

De ritssluiting zorgt ervoor dat niet alles gelijk uit je tas vliegt wanneer hij een keer omvalt.  Het einde van de rits heb ik wat langer gelaten zodat de tas echt helemaal open kan.

.
Schoudertas Zeiltas nummer 8

Ik denk dat deze tas het prima zou doen als tas om mee te nemen naar je werk. Als werktas dus. Of als schooltas, of als tas om mee te nemen wanneer je lekker gaat winkelen.

Ik wil nog even een mogelijk misverstand uit de weg nemen. Ook al kun je helemaal niet zeilen, dan nog kun je deze zeiltas gebruiken. Ik kan het weten, want ik kan ook niet zeilen, en ben een echte landrot, maar heb wel al jaren een zeiltas in gebruik. En dat gaat prima hoor 😉

Meer foto’s zien, kijk dan op mijn site: www.upcycled.nl