Maak van je paard een eenhoorn!

Ja, het kan echt! Ik heb het zelf gezien, een paard verandert in een minuutje in een heuse eenhoorn. Lia Altink uit Rijssen krijgt dat voor elkaar.

Lietjesmarket

In het kader van mijn serie Handgemaakt in Holland, ging ik op bezoek bij Lia van Lietjesmarket. Zij maakt dingen voor paarden. En dus waren er paarden!

lietjesmarket fly bonnets crochet

En een paard in het bijzonder. Dat is haar vaste fotomodel. Hier zie je hoe Lia van dit paard een eenhoorn maakt. Zo leuk om te zien.

Etsy

Lia verkoopt haar producten voornamelijk in haar Etsyshop Lietjesmarket. Maar ook via Facebook en op nog een aantal plaatsen. Maar Etsy is het beste verkooppunt voor haar.

Zij heeft veel baat bij community op Etsy en is regelmatig te vinden op de forums. Heel handig wanneer je een vraag hebt over het een of ander zoals verzenden naar het buitenland, importkosten, verpakkingen enzovoort.

Wil je zelf ook een Etsy shop beginnen, kijk dan hier voor een duidelijke uitleg. Bovendien krijg je daar via een actie de eerste 40 listings gratis. Actie eerste 40 listings gratis

zelf verkopen op Etsy

 

Oornetjes, eenhoorns en paardendekjes

Ik wist niet wat het was oornetjes voor paarden. Maar het blijkt een nuttig iets te zijn wat vliegen uit de orden van paarden houdt. Lia maakt ook oornetjes die geluid tegenhouden, wat soms ook nodig is.

gehaakte oornetjes voor paarden

Een blauw gehaakt oornetje voor een mooi paard.

En hoe vind je dit zwarte eenhoorn oornetje?

gehaakt eenhoorn oornetje voor paarden

En, bijpassend bij de oornetjes pimpt Lia ook paardendekjes, zodat je helemaal in stijl bent.

paardendek handgemaakt

 

Handgemaakt in Holland

En hieronder zie je de video die ik gemaakt heb.